Design interior Constanta

Design interior Constanta.

LA PREZIOSA, de la Ceramiche Brennero, reproducere într-o versiune lucioasa și strălucitoare a minunatei pietre AGATA. Am fost prinși de acest minunat mineral care datează de la originile omenirii. În vechime, Agata era folosită ca piatră ornamentală și pentru bijuterii prețioase, pentru a sigila edictele antice și a fost numită în textele sacre principale. O piatră care aparține grupului de cuarț, considerat universal foarte valoros; este minunat din orice punct de vedere, pentru frumusețea sa și pentru beneficiile potențiale care sunt date corpului, minții și spiritului, efecte pozitive amplificate de decorații aurii. LA PREZIOSA este sinteza acestei splendori, realizată în gresie portelanata ca o oglindă la dimensiunea de 60x120 cm și propusă în trei culori: Light, Blu și Dark în versiunea de bază și în completările de efect split „BROOK”. Ideal atat pentru spatiile publice cat si pentru cele private, este întotdeauna perfecta. Decorațiunile spectaculoase realizate cu materiale prețioase și aur sunt sigiliul unicității și originalității proiectului care te cuceresc de la prima privire prin strălucirea lor data de aur.








































Sinteza unică și definită a unora dintre marmurile existente, Venus, de la Ceramiche Brennero,  trezește în om fascinația și aspectul inconfundabil al plăcii de marmură obținute din natura, caracterizata printr-un puternic impact conferit de compoziția mineralogică exclusivă.
Produs portelanat, lucios, dimensiuni 30 x 60 cm, 60 x 60 cm si 60 x 120 cm, pentru pardoseli si pereti.





















































































































GEMS de la Ceramiche Brennero, s-a născut din descoperirea pietrelor prețioase stivuite în aer liber, ignorate, dar păstrate de mulți ani și niciodată abandonate. Vremea severă și soarele le-au transformat și le-au făcut speciale, o lucrare unică creată de natură cu culori și efecte cu adevărat unice. A fost descoperirea unei adevărate comori, a unei bijuterii prețioase și interpretate pentru a deveni frumoasa colecție GEMS. Noua linie GEMS este o gresie portelanata, dimensiuni multiple 30 x 60 cm , 60 x 60 cm si 60 x 120 cm, finisaj natural, potrivită atât pentru pardoseli cât și pentru pereți pentru contexte comerciale si rezidențiale. Decorurile uimitoare completează proiectul subliniind frumusețea și exclusivitatea colecției.















































Follow de Ceramiche Brennero, gresie portelanata în variantă naturală si lucioasa, cu culori calde care evocă betonul, în dimensiune de 80 x 80 cm, 40 x 80 cm și 20 x 80 cm, culori alb, bej si gri, pentru podea și perete.